Dutch Danish English French German Polish Spanish Swedish

Contact

Adrichemlaan 9
1947 KX Beverwijk
Noord-Holland
Nederland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0251 230 710

Routebeschrijving

 • Routebeschrijving

  Vanuit de richting Alkmaar


  Afslag naar A22 nemen en vlak voor de Velsertunnel rechts de A9 verlaten (Beverwijk 2, N197), bij de stoplichten rechts. En daarna weer rechts bij de stoplichten. Nu ziet u aan u linkerkant een bos en aan u rechterkant een grasveldje. Bij de stoplichten kiest u wederom de rechterbaan en buigt u af voor de vijfer. U gaat met de bocht mee zodat de vijver aan u linkerkant komt te liggen en de bioscoop (Cineword en gemeentehuis) aan u rechterkant ligt. Rijd deze straat volledig uit met het spoor continu aan u rechterkant. U rijd hierbij een soort grijze bak in, ga bij de stoplichten rechtdoor, u krijgt hierna nog twee keer een stoplicht. Ga continu rechtdoor met het spoor aan u rechterzijde.
  Bij het tweede stoplicht waar de werkzaamheden zijn linksaf de Sint Aagtendijk op. Aan het einde naar beneden: U zit op de Adrichemlaan. Rijd deze rechtdoor u rijd op onze camping af.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Vanuit de richting Amsterdam


  via de A9 naar Beverwijk. Volg de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt Velsen om de borden A22 richting Beverwijk/IJmuiden te volgen. U rijd nu door de Velsentunnel. Gelijk na de tunnel rechts afslaan.
  In een flauwe bocht rijd u nu over een viaduct. Bij de stoplichten ziet u aan uw rechter kant een tankstation. Deze weg blijven volgen tot u bij de volgende stoplichten komt en hier links afslaat een viaduct onder door rijd. Hier moet u bij het stoplicht recht af. U rijd nu met het spoor aan u rechterhand. Op deze weg komt u twee keer een stoplicht tegen. Bij het tweede stoplicht waar de werkzaamheden zijn linksaf de Sint Aagtendijk op. Aan het einde naar beneden: U zit op de Adrichemlaan. Rijd deze rechtdoor u rijd op onze camping af.