Dutch Danish English French German Polish Spanish Swedish

In de omgeving van Camping Adrichem kunt u de naar de volgende plaatsen en/of activiteiten:

 

Wijk aan Zee

 

 

 

Vlakbij Beverwijk ligt Wijk aan Zee (7km), een badplaats met een mooi strand, waar je in de winter lekker kan uit te waaien en in de zomer kan genieten van het strand en de zee.

 

 

 

Europa’s grootste overdekte markt!
Open iedere zaterdag en zondag, en de meeste feestdagen. De bazaar is op amper 1 km lopen of fietsen hiervandaan!
Het is zo groot dat men er wel een hele dag rond kan lopen. Eten en drinken is er in overvloed aanwezig.
Als het dus geen fiets- of strandweer is:
Een aanrader!

 

 

De Kennemerduinen zijn zowel een bekend natuurgebied (onderdeel van Nationaal Park Kennemerland) als de benaming voor alle duingebieden in de regio.

Op kennemerduinen.com vindt u beschrijvingen van de verschillende Kennemer duingebieden, landgoederen en buitenplaatsen. Met oog voor de historie en de recreatie mogelijkheden in de hele Kennemerduinen-regio.

 


 

TIP Beverwijk is een digitaal Toeristen Informatie Punt voor Beverwijk, dat verzorgd wordt door De TIP in Wijk aan Zee - Voorstraat 12. Op deze website vind u alle informatie over Beverwijk: wat er te doen is en waar u moet zijn voor een overnachting en dagjes/avondjes uit. 

Beverwijk heeft  prachtige historische buitenplaatsen en monumentale kerken. Er zijn stedelijke voorzieningen als een grote openbare bibliotheek, de Breestraat als winkelcentrum, een bioscoop met meerdere zalen, het Kennemer Theater, het Sportfondsenbad, de keuze uit een groot aanbod in sportmogelijkheden, de kinderboerderijen, de speeltuinen en een grote hoeveelheid restaurants en cafés. Tegelijkertijd ben je in Beverwijk in tien minuten buiten. De gemeente ligt midden in de Randstad, maar heeft licht en lucht: in de parken, in de Beverwijkse polders, op de overgebleven Beverwijkse akkers, in het uitgestrekte duinreservaat en natuurlijk op het strand van Wijk aan Zee. Twintig minuten op de fiets en daar is de zee.

Beverwijk is een stad vol verrassingen.